• Εφαρμόζεται σε μεγάλες επιφάνειες και δεν ρηγματώνει.

  • Κάνει τους χώρους τελείως αδιάβροχους.

  • Μπορεί να “ντύσει” κάθε επιφάνεια.

  • Ταιριάζει σε κάθε στυλ διακόσμησης.

  • Έχει εξαιρετική αντοχή και στις πιο βαριές χρήσεις.

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Ο όρος σπατουλαριστή – τσιμεντοκονία είναι αυτό που λένε όλοι πατητή τσιμεντοκονία και περιγράφει ενα σύστημα τσιμεντοκονίας που εφαρμόζεται με σπάτουλα με ιδιαίτερη τεχνική. Το βασικό χαρακτηριστικό της πατητής τσιμεντοκονίας είναι το μικρό πάχος των 2-3 χιλιοστών.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Πρωτοπόροι στην παραγωγή της νέας γενιάς τσιμεντοκονίας των 3 χιλιοστών είναι οι Γάλλοι. Η DAMASK πρωτοπόρος στην τσιμεντοκονία στην Ελλάδα εισάγει εδώ και 15 χρόνια Γαλλική τσιμεντοκονία η οποία συνεχώς βελτιώνει τις προδιαγραφές της. 500 έργα 55.000τμ2 εφαρμογών αμέτρητες λεπτομέρειες, μας κρατούν πρωτοπόρους στην τσιμεντοκονία στην Ελλάδα, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να μας επιλέγουν σε οποιοδήποτε έργο έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Οι τεχνικές προδιαγραφές του υλικού είναι αυστηρές επειδή απαιτούνται υψηλές αντοχές σε τριβή, σε θλίψη αλλα σε υγρομόνωση για να μην απορροφά νερό και διάφορα άλλα υγρά που τυχόν θα έρθουν σε επαφή με την τσιμεντοκονία. Η πατητή τσιμεντοκονία της DAMASK αποτελείται από λευκό τσιμέντο Portland Α΄ ποιότητος, λεπτόκοκκα ή χονδρόκοκκα αδρανή, σκληρυντές και ελαστικοποιητές.

ΜΙΚΡΟ ΠΑΧΟΣ 2,5 ΕΩΣ 3 ΧΙΛΙΟΣΤΑ

Εφαρμόζονται πάνω σε οποιοδήποτε υπόστρωμα (πλακάκι , λείο μπετόν , γυψοσανίδα – τσιμεντοσανίδα, ξύλο, μωσαϊκό, μάρμαρα, πορσελάνη, παλαιά τσιμεντοκονία, παλαιό βιομηχανικό δάπεδο) μετά την εφαρμογη του primer

ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν χρειάζονται αρμούς διαστολής ακομη και σε επιφανεια μεχρι 500 μ2 λόγω μεγάλης ελαστικότητας και δεν χρειάζεται ενίσχυση με υαλόπλεγμα

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ

Με την εφαρμογή του υλικών προστασίας 2 συστατικών καθίστανται πλήρως αδιάβροχα. Το βερνίκι μπορεί να έχει ΜΑΤ- ΣΑΤΙΝΕ – ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ αποτέλεσμα.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ

Για περιπτώσεις ανακαίνισης η καλύτερη λύση λόγω του μικρού πάχους και της πρόσφυσης με όλα τα υποστρώματα.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Για εφαρμογή έως 200 μ2 απαιτούνται περίπου 10 ημέρες χωρίς τις εργασίες προετοιμασίας

ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Εφαρμόζονται σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο σε Δάπεδα – Τοίχους – Έπιπλα – Μπάνια – Κουζίνες, ακόμα και σε Πισίνες. Μπορούν ανετα να εφαρμοστούν σε δάπεδο με ενδοδαπέδια θέρμανση όπου χρησιμοποιούνται κατά κόρον.

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Διατίθενται σε πολλούς χρωματισμούς της αρεσκειας σας