Η συλλογή μωσαικων της Damask συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη με την τελευταία τεχνολογία,  όπου δόνηση και συμπίεση σε κενό αέρος παράγουν Μωσαικά με ελάχιστη απορροφητικότητα, αυξημένες μηχανικές ιδιότητες, χωρίς ρητίνες (άκαυστα, κατηγορία Α1).
Εύκολα στην τοποθέτηση, οριζόντια ή κάθετη, παραδίδονται  με γυαλιστερό, ματ η αντικέ φινίρισμα. Ταυτόχρονα η μεγάλη γκάμα των αδρανών στο τσιμέντο, από ποταμίσια βότσαλα έως πολύτιμα μάρμαρα, δίνει πλάκες και πλακάκια σε καταπληκτικές χρωματικές συμφωνίες, ιδανικά για κάθε χώρο.

Μάθετε περισσότερα…

Σαν χώρα κτισμένη στη θάλασσα, η Ελλάδα βασίστηκε στις ιδιότητες του ασβέστη και κυρίως μέσα από την Αιγαιοπελαγίτικη ζώνη ταυτίστηκε με τη χρήση του.
Μέσα από πολλά διαφορετικά προιόντα που αφορούν σε διαφορετικές απαιτήσεις της κατασκευής, ο ασβέστης εξασφαλίζει πάντα την ελεύθερη διαπνοή  του κτιρίου, την υγιεινή του χώρου και τη διαμόρφωση ισορροπημένου μικροκλίματος. Επενδύοντας το σπίτι σας με τα ασβεστούχα υλικά της Damask ενισχύετε τις αντοχές του, θωρακίζετε την υγεία των ενοίκων του και ταυτόχρονα το αναβαθμίζετε αισθητικά μέσα από πάμπολλες υφές και τεχνοτροπίες.

Μάθετε περισσότερα…

Το προιόν ανήκει στη σειρά Damask Oikologiko Proion με οικολογική σήμανση Α+